Thursday, December 30, 2010

Harimau Malaya

Tahniah Harimau Malaya..!!



Terus Mengarep Malaysia..!!


- krew wong jowo malaysia -

4 comments:

  1. Salam,
    anakku pun ngesok dadi macan malaya. aku Jawa malaya, anakku ngesok dadi macan Jawa malaya.

    ReplyDelete
  2. tak pateni kowe kabeh tekan anak turunanmu

    ReplyDelete
  3. kula wong jawa asal Indramayu,jawa barat Indonesia.salam damai saking sederek2 ning kene..sami2 wong jawa mboten wonten dengki lan musuhan...sampeyan wong jawa lan kula nipun wong jawa,mboten wonten perbedaan.wong jawa nipun ingkang malaysia lan indonesia sami2 maju teng ajeng dados penakluk dunya.
    niki basa jawa Indramayu krama (halus),moga2 sampeyan ngertos ya mas,heheee

    ReplyDelete
  4. "Kat selangor ni lah tempat ramai segala minang, jawa dan lain2 merempat cari makan. Selangor dah maju sebelum merdeka lagi bawah pemerinthan diraja bugis. Kalau kau rasa hebat sangat, balik negeri masing2 cari makan"

    Boleh baca di
    http://kluangmanexpress.blogspot.com/2015/05/ada-isu-yang-lebih-besar-dari-1mdb.html?showComment=1432628258197&m=1#c2978922649276706999

    ReplyDelete